Næring og landbruk

Sol og Vind har erfaringsbasert kompetanse innen næring –og landbruk med dokumentert gjennomføringsevne og høy grad av presisjon i vårt arbeid.

Våre produkter er trinnløst skalerbare uten øvre grense. Vår produsent kan skilte med et enkelt anlegg på over 70.000 kvadratmeter.

Det er kun dine areal begrensinger som setter øvre tak for produksjonskapasiteten eller anleggets størrelse.

Anleggende leveres med alle godkjenninger og klassifiseringer for aktuelle geografiske beliggenhet i tråd med lokale reguleringer. Vi leverer kun fra anerkjente store produsenter som gjennom flere tiår har dokumentert kvalitet og leveringsevne.

For næringsbygg legger Sol og Vind opp til et tett samarbeid med utbygger eller prosjektansvarlig som bidrar til at våre produkter kan integreres sømløst inn i øvrig bygg –eller rehabiliteringsarbeid. Denne tilnærmingen vil være kostnadseffektiv.

Vi kan like gjerne tilrettelegge for opplæring av lokale fagfolk, som å levere nøkkelferdig anlegg. Det er kunden som velger hvordan prosjektet skal gjennomføres.

Vårt førstevalg for nybygg eller tak rehabilitering er alltid Sunstyle som erstatter annet taktekke, og er mulig å legge uten annet undertak. Taket består av 6mm herdet, nærmest uknuselig glass og beskytter de effektive monokrystallinske silisiumcellene. Se gjerne brosjyre her. Se video av verdens største BIPV anlegg her.

Sunstyle er det mest bærekraftige alternativet, og estetisk overlegent andre løsninger. Levetiden er forventet lengre en byggets levetid, og arealeffektiviteten tilstrekkelig til å bidra til at moderne bygg kan nærme seg selvforsynte i retning av null forbruksbygg. Sammen med andre effektiviseringstilltak er det faktisk mulig å oppnå dette allerede i dag.

Et Sunstyle tak sender et tydelig signal ut til dine omgivelser og kunder om at du tar miljøansvaret på alvor.

Flate tak, fasader, eksisterende bygg uten rehabiliteringsbehov har flere andre gode alternativer. Kontakt oss gjerne for en prosjektgjennomgang, eller fast samarbeid for dine fremtidige bygg.